Vietos Vilniuje kur rengiami protų mūšiai

Mėgstate linksmai leisti laiką draugų kompanijoje, tačiau nežinote kur ir kokia veikla būtų galima užsiimti pramogaujant Vilniaus mieste? Mėgstantiems užsiimti protine veikla bei patikrinti savo žinias siūlome sudalyvauti Vilniuje rengiamuose protmūšiuose. Žemiau pateiksime kelias vietas, kur būtų galima tai padaryti.

“Charlie pizza”

Šis restoranų tinklas Vilniuje plačiai išsidėstęs, todėl galimybė sudalyvauti protmūšyje gali būti vos keli žingsniai nuo Jūsų namų. Šiose vietose rengiami protų mūšiai apimantys bendrinius klausimus susijusius su Lietuva, užsieniu, įžimybėmis ir t.t. Taip pat paįvairinimui klausimai būna ne vien tekstinės formos, bet ir vizualinės ar net audio tipo. Tai puiki vieta norintiems savo jėgas išbandyti didelėje bendraminčių kompanijoje bei tuo pačiu mėgautis skaniu maistu ar gėrimais.

“Apollo” boulingas Akropolyje

Tai šviežiai atsinaujinus bei daugybę pramogų siūlanti vieta įsikūrusi didžiausiame Vilniaus prekybos centre Akropolis. Ten rasite galimybę žaisti boulingą, biliardą bei kitus žaidimo stalus. Taip pat šioje vietoje galima skaniai pavalgyti, atsigerti bei ten rengiami ir teminiai protmūšiai. Dažniausios temos būna apie populiarius filmus ir serialus, tokius kaip “Friends”, “Game of thrones” ar net visą “Marvel” filmų visatą. Tai puiki vieta susirinkti žmonėms kurie ne tik mėgsta tikrinti savo jėgas protų dvikovose, bet ir yra dideli filmo ar serialo fanai. 

“Mr. Pub”

Tai Vilniaus centre įsikūręs jaukus baras siūlantis ne tik gerą atmosferą ragaujant skanius gėrimus, bet pateikia ir įvairiausių pramogų, tokių kaip biliardas ir stalo žaidimai. Į šias pramogas taip pat įeina ir jų rengiami protmūšis Vilniuje. Tai dažniausiai būna bendrinio pobūdžio apimantys visus galimus klausimas apie įvairiausias temas. Taip pat retkarčiais rengiami ir filmų ar serialų teminiai protų mūšiai, kur gali susirinkti fanai ir įrodyti savo žinias bendraminčiams. Mr. Pub baro atmosfera ir interjeras itin jaukus, todėl Jūs galėsite sėdėti ant įrengtų sofų, atsakinėti į įdomiai parengtus klausimus ir tuo pačiu jausti tarsi namie. 

Taigi, ieškantiems kaip savo rutiną praturtini nauja tradicija, siūlome surinkti draugų kompaniją ir keliauti į rengiamus protmūšius, kur galėsite ne tik įrodinėti savo žinias, bet ir linksmai praleisti laiką draugų apsuptyje. Vilniuje galima rasti įvairiausių vietų kur būtų galima gauti šią pramogą, todėl tik reikia nuspręsti kokia atmosfera Jums tinkamiausia.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top