Aliejai plaukams

Plaukų priežiūrai Lietuvoje – ypač daug dėmesio

Skirtingos tautos turi ir labai įvairų požiūrį į išvaizdą ir tuo pačiu kiek žmogus turi skirti dėmesio savo kūnui kasdien. Kol vienose kultūrose akcentuojama tik higiena, kuri, žinoma, turi būti kasdienė ir reguliari, tuo tarpu kitose daugiau dėmesio skiriama estetikai, kadangi kūnas tampa tarsi drobe, kurią galima puošti.

Lietuvoje – pastarasis variantas, tačiau moterys vis dažniau renkasi natūralumą. Jos stengiasi naudoti ne dekoratyvinę kosmetiką, tačiau natūralius aliejus, kurie skirti plaukų auginimui, odos elastingumo gerinimui. Taip išlaikomas natūralumas, tačiau pati išvaizda – išpuoselėta ir graži.

Plaukų priežiūrai lietuvės dažniausiai naudoja natūralius aliejus, kurie skirti ilgalaikio efekto pasiekimui. Plačią pasiūlą galite rasti Garbane.lt. Specialūs aliejai labai kruopščiai panaikina plaukus iki pačių galiukų, tad jie ne tik greičiau auga, tačiau ir žvilga, atrodo kur kas elastingesni, galiausiai, net ir naudojant specialias karštas formavimo priemones – plaukai ne taip stipriai gadinami, kadangi nuolatinis maitinimas jiems sugrąžina estetiką.

Žinoma, geriausia naudoti specialius aliejus, kuriuose yra labai daug skirtingų ingredientų, kurių darbas yra atgaivinti plaukus. Kai kurios moterys namuose atlieka įvairius ritualus, kurių metu naudoja virtuvėje randamus aliejus, tačiau blogiausia, kad toks kaukių tepimasis ne tik reikalauja daugiau laiko, tačiau dažniausiai ir ne toks švarus, ritualams reikia daugiau laiko ir tuo pačiu tenka daugiau tvarkytis.

Plaukų aliejai

Žinoma, greta specialių aliejų taip pat būtinas ir nuolatinis plaukų šukavimas, kurio metu suteikiama plaukui daugiau deguonies, tad jis – puikiai atrodom nes taip veliasi, tad ir priežiūra tampa kur kas paprastesnė.

Lygiai taip pat siūlome saugoti plaukus nuo kaitrių saulės spindulių. Kai kurios merginos nedėvi vasaros metu kepurės, kadangi tikisi, kaip saulės nublukins plaukus ir nebereikia jų dažyti. Dalinai – taip, tačiau pamirštama, kad saulės spinduliai taip pat labai sausina plauką, tad tenka naudoti daugiau aliejų, kad pavyktų išlaikyti jo drėgnumą ir jis neatrodytų sausas bei susišiaušęs.

Lietuvės tikrai skiria nemažai laiko plaukų priežiūrai. Ir puiku, kadangi plaukai dažnai vadinami pačiu gražiausiu papuošalu, kuris – traukia akis.

Scroll to Top