Dovanos tėvams – kaip pataikyti tiesiai į dešimtuką?

Kai kuriems išrinkti dovaną atrodo paprasta, kitiems trūksta idėjų ir šis darbas paliekamas paskutinei minutei. O tada prasideda stresas, pasimetimas, lakstymas iš vienos parduotuvės į kitą, kol galiausiai šventinė nuotaika tampa nebe tokia šventinė. Ypatingai sunku gali būti atrinkti dovaną brangiems, artimiems žmonėms. Juk jiems norisi geriausio, originaliausio ir kitokio -iausio. Puikus pavyzdys – dovanos tėvams. Kaip išrinkti dovaną, su kuria pataikysite tiesiai į dešimtuką?

Nepersistenkite

Daugeliui atrodo, kad dovanos tėvams turi būti įspūdingos, didelės, brangios – kad jomis jie galėtų pasigirti savo kaimynams ar draugams. Iš tiesų tėvai vertina bet kokį dėmesį ar vaikų rūpestį ir jiems visai nesvarbi kaina ar dovanos dydis. Svarbiausia, kad tai būtų nuoširdu. Todėl nekelkite sau pernelyg aukštų standartų ir atsipalaiduokite – dovana nėra visos šventės esmė.

Įdėkite rūpesčio

Žmonės vertina dovanas, kurios yra apgalvotos ar sentimentalios, bet tai nereiškia, kad dabar turite sukurti tėvams dainą ar tapyti jų portretą. Puikiai tiks ir dovanų kuponai, jei jie atrinkti pagal jūsų tėvų asmenybes, pomėgius. Pavyzdžiui, jei tėvai mėgsta SPA poilsį, tai gali būti čekis į viešbutį Druskininkuose arba Birštone, kur yra pirčių kompleksai, baseinai, atliekami masažai ir kitos SPA paslaugos. Nors daugeliui atrodo, kad tokios dovanos gali pareikalauti daug išlaidų, pirkdami internetu, specializuotuose paslaugų portaluose, galite kuponą įsigyti pigiau arba rasti patrauklių akcijų, dienos pasiūlymų.

Dovanokite pojūčius

Apklausos rodo, kad paskutiniu metu žmonės labiau vertina ne materialias dovanas, o patirtis. Tad galite tėvus pastūmėti išeiti iš komforto zonos ir pabandyti kažką naujo. Tai gali būti skrydis oro balionu, fotografijos pamokos, pasivažinėjimas sportiniais automobiliais ir pan. Jei norite tarp tėvų įžiebti dar daugiau kibirkštėlės, galite dovanoti laiką dviese. Tai gali būti romantiškas poilsis dviem, apsilankymas restorane, žvakių šviesoje, šokių pamokos poroms.

Tai tik keletas patarimų ir idėjų, kaip galite nustebinti savo tėvus jiems ypatinga proga. Daugiau jų galite rasti paslaugų portale Beta.lt, kur pasiūlymai atnaujinami kasdien.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top