Kaip saugiai nugabenti krovinį į Stockholmą?

Krovininis keltų transportas suteikia galimybių, kurių negali suteikti jokios kitos transporto priemonės. Jau daugelį metų šią paslaugą renkasi pramonės verslininkai, dabar taip pat vis dažniau renkasi ir privatūs asmenys. Šiame straipsnyje aptarsime, pagrindinius krovinių gabenimo keltais privalumus.

Alternatyvi transporto rūšis

Šiuo metu greičiausia transporto priemonė yra lėktuvas. Tačiau kelionės lėktuvu yra susijusios su daugeliu apribojimų. Visų pirma, ne visada galima siųsti tokio dydžio siuntas, kokias reikiama. Siuntos gabenimas keltu užtrunka ilgiau, tačiau išvengiama visų galimų ribojimų.

Kodėl verta rinktis krovinių gabenimą keltais?

Krovinių ekspedijavimas yra viena labiausiai išplėtotų paslaugų šakų visoje Europoje. Nors tai daugiausiai siejama su krovinių vežimu sunkvežimiais, tai taip pat apima sunkiųjų krovinių gabenimą jūra, naudojant krovininius keltus.

Lietuvoje keltai daugiausiai yra susiję su keleivių gabenimu. Nedaugelis žmonių žino, kad galima gabenti didelius, įvairių rūšių krovinius skirtingais kiekiais. Krovinių gabenimą keltais vykdančios įmonės, pavyzdžiui, https://www.ferrybookings.lt/lt/patarimai/keltai-i-svedija padeda klientams pasirinkti optimaliausią variantą ir pasirinkti kelionės laiką ir kitas detales.

Keltu galima gabenti krovinius į daugelį Europos šalių. Dažniausiai Lietuvos laivybos kompanijos vykdo jūrų transportą Baltijos jūros regione. Didžiausias kelto privalumas yra saugumas ir palyginti trumpas transportavimo laikas.

Krovinių gabenimo keltais privalumai

Jūrų transportą galima organizuoti savarankiškai, tačiau daugeliu atvejų verta apsvarstyti galimybę pasinaudoti patyrusios laivybos kompanijos paslaugomis. Tarp daugelio šio sprendimo privalumų yra:

  • Draudimas, atsakomybės perdavimas ekspeditoriui – laivybos kompanijos apdraudžia visas gabenamas prekes, ekspedijavimo įmonė yra atsakinga už gabenamų krovinių saugumą, siuntos paruošimą transportavimui;
  • Laiko taupymas – dokumentus pildo ekspeditorius, o tai pagreitina visą siuntinio ruošimo procesą;
  • Keltų bilietų užsakymas – kai kurios laivybos kompanijos turi savo keltų pervežimo rezervavimo sistemas, nes nuolat bendradarbiauja su laivų savininkais bei siūlo konkurencingas kainas.
manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top