Priežastys, kodėl verta aplankyti Tailandą

Jau kuris laikas stebima, kad Tailandas tapo viena iš turistų labiausiai lankomų vietų pasaulyje. Jums taip pat smalsu, dėl kokių priežasčių žmonės taip mėgsta keliauti į šią valstybę? Vieni pasakys, kad tai dėl jų magiškų, ramybe alsuojančių paplūdimių, kiti, kad dėl egzotiškos Tailando virtuvės, na o treti, kad čia galima išvystyti nuostabių šventyklų ir daug spalvingų istorinių, kultūrinių ir archeologinių vietovių.

Susipažinkite su 6 priežastimis, dėl kurių tikrai verta nors kartą gyvenime aplankyti Tailandą:

1.  Nesugadinti ir gerai išsilaikę, tyri paplūdimiai.  Tailande yra labai platus rojaus salų pasirinkimas. Tai idealios vietos mėgautis šilta saule ir tuo pačiu patirti kitokią pasaulio kultūrą. Tailande yra pasaulinio lygio paplūdimių miestai: Koh Pha Ngan, Koh Samui, Krabi, Puketas ir Phi Phi sala. Tai puiki vieta ramų poilsį mėgstantiems įsimylėjėliams ir tiems, kas nori savo santykiuose įžiebti naujos aistros.

2.  Nebrangios kelionės lėktuvu. Skrydžius į Tailandą organizuojančios bendrovės, pavyzdžiui, http://skrenduitailanda.lt/, siūlo puikias kainas, pagal jums patogų skrydžio laiką.

3.  Vietiniai žmonės ir kultūra. Tailandas žinomas kaip šypsenų regionas. Visi lankytojai čia šiltai sutinkami bei yra labai laukiami. Vietiniai tailandiečiai – be galo šilti ir švelnūs žmonės, nepaprastai gerbiantys savo svečius. Ju svetingumas tiesiog pasaulinio lygio, todėl kiekvienas apsilankymas Tailande leidžia keliautojams jaustis itin patogiai.

4.  Maistas. Tailandietiška virtuvė pasižymi stipriais ir aromatingais prieskoniais. Skirtinguose regionuose patiekalai gali skirtis. Ši virtuvė labiausiai patiks tiems, kas dievina aštrų maistą, nes jo galima bet kada labai greitai įsigyti tiesiog iš pakelės prekystalių. Daugelis keliautojų pritaria, kad būtent Bankokas pasižymi aukščiausios klasės restoranais ir gurmaniškiausiu maistu.

5.  Šventyklos ir Budos. Tailande labai daug Budų statulų. Jos yra įvairių dydžių ir gali būti pagamintos iš akmens, metalo ar net smaragdų. Šalyje yra daugiau nei 40 000 budistų šventyklų ir kiekviena jų dvelkia savo unikaliu charakteriu.

6. Laukinė gamta. Nemėgstantiems gulinėti pliaže ir norintiems aktyvesnių pramogų, siūloma susipažinti su laukine Tailando gamta. Galima aplankyti Khao Sok nacionalinį park ir ten išvysti gibonus, išmėginti Elephant Hills maudynes su drambliais, stebėti banginius Koh Tao regione. O gal būtų visai įdomu išvysti patį mažiausią pasaulyje žinduolį – kiaulianosį šikšnosparnį? Visa tai ir dar daugiau unikalios laukinės gamtos neabejotinai pamatysite Tailande!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top