Siuntos į Ameriką: patogūs būdai nusiųsti siuntinį

JAV – daugeliui yra tiktų tikriausia svajonių krytis. Tad, nieko keista, kad šiandien jau būtų labai sudėtinga rasti žmogų, kuris neturėtų ten gyvenančių artimųjų, draugų ar pažįstamų, tad ir siuntos į Ameriką yra labai populiarios. Visgi, atstumas yra labai didelis, tad, nieko keista, kad dauguma žmonių ieško būdų, kaip patogiai nusiųsti siuntas į JAV. Jei ir jūs esate vienas iš tų, šis tekstas – būtent jums.

Siuntų pristatymas su DHL

Tai yra vienas populiariausių prekinių ženklų visame pasaulyje, siuntas pristatantis net į daugiau kaip 220 šalių. Ši siuntų tarnyba turi daugiau nei 380 000 darbuotojų visame pasaulyje, todėl užtikrinamas kokybiškas bei efektyvus siuntų pristatymas, siūlomas ypač platus logistikos sprendimų asortimentas. Ne Europoje siuntos yra pristatomos vos per 2 – 4 dienas. Tiesa, svarbu priminti, jog maksimalus realus ar tūrinis siuntos svoris 70 kg, jei viršijimas šis svoris, būtina priemoka.

Siuntų pristatymas su UPS

Tai yra didžiausia siuntų pristatymo tarnyba pasaulyje. Taigi, rezultatai kalba patys už save – per dieną pristatoma net apie 15 milijonų siuntų. Ši kompanija diegia itin pažangias technologijas į siuntų gabenimo procesus, taip siekdama palengvinti tarptautinę prekybą. Siuntos ne Europoje yra pristatomos ne ilgiau kaip 4 darbo dienas. Taikomi tam tikri apribojimai: Maksimalus realus arba tūrinis svoris pakuotei 70 kg; maksimalus ilgis pakuotei 270 cm, maksimalus ilgio ir apimties dydis 300 cm.

Lietuvos paštas

Tai yra viena ilgiausiai mūsų šalyje veikiančių siuntų bei dokumentų gabenimo įmonė Lietuvoje. Na, o vienas svarbiausių šio pasirinkimo privalumų yra tas, kad gabenimo kaina – itin maža.

Na, o dar daugiau apie siuntų gabenimą, sužinosite užsukę į http://www.tangopc.lt/kategorija/paslaugos/siuntos/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top