Naujųjų metų patiekalai iš skirtingų šalių

Naujųjų metų patiekalai iš skirtingų šalių

Dauguma žmonių sako, kad būtent ši šventė yra viena svarbiausių dienų metuose. Būtent šios šventės metu siekiame susirinkti kartu su savo šeima, draugais bei artimais žmonėmis ir, žinoma, smagiai atšvęsti bei pabūti kartu. Na, o kokia šventė be šventinių patiekalų? Žinoma, tai taip pat yra labai svarbus akcentas, todėl būtina tinkamai pasiruošti. Belieka tik pridurti, kad kiekvienas mūsų, ko gero, jau turime savo mėgstamiausius patiekalus, kuriuos ruošiame artėjant šiai šventei, tačiau, jei norisi ko nors ypatingo, tai verta pasidomėti, ką skanauja kitų šalių gyventojai.

Japonija

Ši šalis galėtų jums padovanoti ne vieną nuostabų receptą šiai gražiai šventei, tačiau bene svarbiausiu akcentu turėtų tapti patiekalai iš ilgų makaronų. Ir būtent tokia sudėtinė dalis yra pasirenkama tikrai nebe reikalo,  kadangi yra tikima, jog, jei šį šventinį vakarą valgysite patiekalą, kurio svarbiausia dalis yra ilgi makaronai, tai vadinasi, jūsų lauks ilgas gyvenimas. Na, o makaronams pagardinti gali rinktis įvairius priedus, kokius tik mėgstate – įvairius padažus, jūros gėrybes, daržoves, sūrius ir t.t. 

Vynuogių svarba

Ne paslaptis, kad būtent vynuogės yra daugelio mėgstamas vaisius. Taip pat svarbu akcentuoti, kad būtent vynuogės puikiai tinka tiek prie šampano, tiek prie vyno, todėl yra idealus užkandis Naujųjų metų stalui. Tačiau svarbu pasakyti, kad Portugalijoje bei Ispanijoje yra paprotys suvalgyti 12 vynuogių vidurnaktį – tikima, kad, jei tai padarysite, jūsų lauks sėkmingi metai. 

Taigi, galite pasisemti ne vieną puikią idėją, ką gaminti šios šventės metu. Belieka tik pridurti ir dar vieną svarbią taisyklę – ruošdami šventinį stalą šiai šventei, nepamirškite atsižvelgti į tai, ką mėgstate jūs bei jūsų šeima. Na, o dar daugiau įdomių idėjų, ką gaminti švenčių metu, galite rasti čia http://www.idk.lt/kategorija/paslaugos/maitinimas/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top