Pastarojo dešimtmečio mokslo atradimai

Pastarojo dešimtmečio mokslo atradimai

Ne paslaptis, kad mokslas yra ne tik viena labiausiai dominančių, bet ir svarbiausių sričių – būtent įvairūs mokslo atradimai leidžia mums gyventi kur kas patogia bei kokybiškiau, taip pat galime užtikrinti aukštesnė gyvenimo kokybę bei trukmę.  Na, o, ar kada susimąstėte apie pastarojo dešimtmečio mokslo atradimus? Taigi, pakalbėkime apie svarbiausius dalykus. 

Sukurta vakcina nuo maliarijos

Ne paslaptis, kad egzotikos kelionės yra nuostabus dalykas ir jos gerokai turtina mūsų gyvenimus. Visgi, taip pat nesunku pastebėti, kad būtent tokių kelionių metu visų keliautojų tyko labai įvairūs pavojai. Vienas tokių yra ir maliarija, tai – labai klastinga liga, kuri gali baigtis netgi mirtimi. Visgi, gera žinia ta, kad skiepai yra tas dalykas, kuris sumažina tikimybę susirgti šia  liga ir būtent pastarajame dešimtmetyje ir išrastas toks skiepas.

Žmogui persodintas kiaulės inkstas

Dėmesį verta atkreipti į tai, kad nuolat esame raginami ypač atsakingai rūpintis savo sveikata. Tai ir darome ir tai yra viena svarbiausių sąlygų, kurios ir reikia, kad niekada neturėtumėte sveikatos problemų. Visgi, nesunku pastebėti, kad labai dažnai nutinka taip, jog susiduriame su sveikatos problemomis. Na, o kai kurias atvejais jos būna ypač rimtos ir vienintele galima išeitimi tampa organų persodinimas. Belieka tik pridurti, kad kalbant apie šią sritį, pastarąjį dešimtmetį įvyko itin reikšmingas įvykis –žmogui buvo persodintas kiaulės inkstas. 

Marsaeigis nusileido Marse 

Taip pat įvyko ir dar vienas nuostabus dalykas, kuris prikaustė milijonus žmonių – Marse nusileido marsaeigis. Jis surinko labai daug svarbios informacijos apie šią planetą.

Tad, kaip matyti, mokslo atradimai yra iš tiesų žavintys ir ypatingi. Na, o, jei apie tai ir ne tik norėtumėte sužinoti ir dar daugiau, turėtumėte užsukti ir čia http://www.idk.lt/kategorija/darbas-ir-karjera/mokslas/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top