KAIP PATAUPYTI NUOSAVĄ AUTOMOBILĮ?

Automobilių nuoma sąlyginai yra naudinga tada, kai norisi pataupyti nuosavą mašiną. Ypač jei turite įsigiję naujesnį automobilį ir norite išlaikyti kuo mažesnę jo ridą. Naudinga daryti tai ir tada, kai turite senesnį automobilį ir stengiatės, kad jis kuo ilgiau išliktų tinkamas važiuoti.

Kas ir kokiais tikslais daugiausiai naudojasi mašinų nuomos paslaugomis?

Dažniausiai automobilius nuomojomės tada, kai ruošiamės į pramogines laisvalaikio keliones. Nuomos paslauga yra reikalinga ne tik šeimos kelionėms, bet ir verslo plėtojimo su partneriais bei kitais praktiniais sumetimais.

Taip pat nuomota transporto priemonė yra reikalinga vykstant į komandiruotę, arba atvykus į kitą miestą asmeniniais tikslais, kad būtų galima ja važinėti vietiniais maršrutais. Pasitaiko atvejų, kai didelės įmonės nuomoja automobilius, kurie naudojami darbo reikalais, nes nuomoti mašinas yra pigiau nei išlaikyti nuosavą automobilių parką.

Kaip automobilių nuoma gali būti finansiškai naudinga?

Ūkiškai mąstantys žmonės mano, jog nuosavo automobilio išlaikymas gana brangiai atsieina. Reikia mokėti už civilinį jo draudimą, remontą, nuolatinę priežiūrą. O jeigu naudojiesi nuomotu automobiliu šių išlaidų nelieka, nes šie rūpesčiai gula ant nuomotojo pečių.

Be to, nuosavo automobilio vertė laikui bėgant sparčiai krenta, tad ilgainiui jis pasidaro bevertis. Todėl nuomodami automobilį tikrai taupote pinigus, kuriuos vėliau galėsite išleisti solidesnio turto įsigijimui arba panaudoti pelną duodančioms investicijoms.

Kokios yra ilgalaikės automobilio nuomos sąlygos ir kuo jos patrauklios nuomininkui?

Automobilį galima išsinuomoti nuo kelių mėnesių iki kelių metų laiko. Tai ir yra vadinama ilgalaike automobilių nuoma. Tokiu būdu nuomojantis automobilį, paslaugos užsakovas iš pradžių sumoka pradinį įnašą, o po to tenka mokėti mėnesinį mokestį, tai suteikia teisę toliau naudotis išnuomota mašina.

Labai didelis ilgalaikės transporto priemonės nuomos privalumas pasižymi tuo, jog jei išsinuomota mašina ne dėl nuomotojo kaltės sugenda, ją kuo greičiausiai galima pakeisti nauja. Šaunu ir tai, kad paslaugos užsakovui nuomojamo automobilio technine priežiūra nereikia rūpintis, tokiu būdu jis išvengia nervus gadinančios prievolės lankytis Techninės apžiūros centre. Visus tuos išmėginimus prisiima automobilio nuomotojas.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top