Vietnamas

Visiškai nesvarbu kurią Vietnamo dalį pasirinksite keliaujant, ar pietinę ar šiaurinę. Bet kurioje pusėje rasite įspūdžių neišpasakytą gausą, fantastiškų vaizdų krūvas, nors su vežimu vežk. Gerą nuomonę susidaryti galima tik pradėjus kelionę Vietnamo link.

Na, o atvykus ir išvydus svečios šalies grožį galima atsikvėpti ir pasinerti į gamtos grožį. Dar viena šalis kur pro akis nepraslysta nei viena smulkmena, nes viskas kas ten vyksta, įdomu ir stebina. Vienas iš pastebėjimų, kas tikriausiai eiliniam Lietuviui nėra įprasta – dėmesys. Plaukiant siaurais kanalais pro laukinį vietinį miestelį neįmanoma nepastebėti mojuojančių vaikų, senelių, kurie iš kiemų bėga tam, kad pažiūrėti į baltus turistus, kurie plaukia kanalais, kanalėliais Vietnamo gilumos link.

Vietnamas yra Indokinijos pusiasalio rytuose. Šalies teritorijos kalnai ir tankiai apaugę miškai duoda puikius vaizdus ir leidžia pamatyti tikrąjį gamtos grožį.

Šiaurinėje Vietnamo dalyje vyrauja aukštumos ir Hongha delta. Laokajaus provincijoje yra aukščiausias šalies viršukalnė Fanšipanas (3141 m.)

Pietinę Vietnamo dalį sudaro pakrančių žemumos, Anamo kalnų viršukalnės ir dideli miškų plotai. Beja šioje pusėje žemė yra mažiau derlinga.

Vietnamas – ne tik nuostabių vaizdų šalis, bet ir draugiškų žmonių kraštas. Tikrieji vietnamiečiai ramūs, geri ir draugiški žmonės. Tikriausiai todėl, kad šioje šalyje gamtos teikiami malonumai, šviečianti saulė, gražiai žydinčios gėlės skleidžia gerą atmosferą.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top