Ekskursijos Meksikoje

Keliaujant kiekvienas tori pamatyti kuo daugiau. Kelionė į Meksiką kaip ir į kitas tokio nuostabumo šalis, reikėtų kelionę susiplanuoti prieš. Norint kuo daugiau pamatyti, reikėtų susirašyti vietas kurias norima aplankyti labiausiai. Susidarius planą prieš atvykstant jūs sutaupysite daugiau laiko. Susiplanavus kelionę ir susirašius pagrindines vietas, atvykę galite iškart pradėti turistinę kelionę.

Lankomiausios Meksikos vietovės:

Moterų sala – (Isla de las Mujeres). Moterų salos ilgis yra apie 8 km. Nuo salos krantų atsiveria nuostabus vaizdas į turkio spalvos Karibų jūrą ir Kankuno viešbučio zoną. Saloje auginami jūros vėžliai, yra švyturys, senovės majų šventykla, parduotuvėlės ir t.t.

Škaretas – tai archeologinis parkas. Šis parkas yra viena garsiausių ir įdomiausių Meksikos Karibų dalies vietų. Škareto parke yra gausa pramogų. Nuo giluminio nardymo iki archeologinių paminklų ir t.t.

Tulum – archeologinės zonos. Ši vieta yra įspūdingiausia senovės griuvėsių. Ten yra pastatyti akmens statiniai, nuo kurių atsiveria įspūdingas vaizdas.

Tai nėra visos įspūdingiausios ir geriausios vietos, nes jas vardinti galima labai ilgai. Meksika turi ką parodyti kiekvienam.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top