Meksika

Moterų sala Meksikoje. Ar čia tikrai gyvena vien moterys?

Meksika – puiki atostogų vieta, masmet sutraukianti vis daugiau ir daugiau turistų, turinti tūkstančius pačių įdomiausių vietų ir lankytinais objektais nenusileidžianti jokiai kitai šaliai pasaulyje. Viena iš tokių lankytinų vietų Meksikoje yra Moterų sala, kurios pavadinimas yra toks tikrai ne todėl, kad čia gyvena vien moterys.

Jei kada svajojote pasivaikščioti po jūros dugne įkurtą skulptūrų parką, puiki galimybė užsisakyti bilietus į Meksiką ir atvykti į Moterų salą. Ar galite įsivaizduoti daugiau nei keturis šimtus žmonių skulptūrų, meniškai išdėstytų jūros dugne taip, kad vaizdas sukeltų jums pačius įvairiausius pojūčius. Galbūt žmonių gyvenimas po vandeniu ištikro kada nors egzistavo ar dar egzistuos ateityje? Galbūt povandeninės skulptūros, apaugusios vandens augmenija ir atrodančios, lyg čia buvusios, įkvėps naujai pažvelgti į pasaulį, kurį turi virš vandens ir taip retai vertiname.

Meksikietis skulptūrų parko po vandeniu „Tylioji evoliucija“ įkūrėjas Jaime’as Gonzalezas parodo lankytojams daug įdomių dalykų: čia galėsite išvysti ir už rankų susikibusius vaikus, ir žinučių buteliuose surinkėją ir parke besiilsinčią jauną merginą, skubantį dviratininką ir dar daugelį kitų skulptūrų, kurios privers susimąstyti.

Po šį parką galite pasivaikščioti tiesiogine ir netiesiogine prasmėmis. Lankytojams siūloma nerti gilyn, o bijantiems sušlapti plaukti stikline valtimi ir povandeninį parką pamatyti iš viršaus. Čia be skulptūrų, išvysite ir piratų laivų kapines, vietinių vadinamas El Dormitorio.

Pasak legendos, šioje saloje pats žiauriausias Karibų jūros piratas Ferminas Antonio Mundacade Marechaja įsimylėjo saloje gyvenančią gražuolę ir pastatė jai rūmus. Merginai atsisakius, pirato širdis plyšo iš skausmo.

Meksika – puiki kelionių šalis, tad nepraleiskite progos ir keliaukite!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top