personalo atranka Vilniuje

Ar pasaulinės įdarbinimo tendencijos jau atėjo ir į Lietuvą?

Pasaulyje jau kuris laikas yra susikūrusi ypatinga žmonių priėmimo į darbą tvarka. Tai apima ne tik CV (gyvenimo aprašymų), motyvacinių laiškų rašymą, to taisykles, bet ir patį darbo pokalbį bei kaip jis organizuojamas. Didžiosiose užsienio valstybėse, tokiose, kaip Amerika, Didžioji Britanija ar Japonija, ne vienerius metus įmonių direktoriai savo pavaldinių paiešką patiki visai kitiems asmenims. Tiksliau tariant, ne asmenims, bet atskiroms kompanijoms, užsiimančiomis personalo paieškomis, galvų medžiokle ir puikiai išmanančiomis realią darbo rinkos situaciją. Tokiu būdu sutaupoma ne tik laiko, pastangų, bet ir atrenkami iš tiesų tam darbui tinkami, kvalifikuoti specialistai. O ar tokia kitose pasaulio šalyse jau kuris laikas egzistuojanti darbo rinkos situacija, randama ir Lietuvoje? Neabejotinai, taip. Kelintus metus iš eilės, sėkmingai vystomas įdarbinimo verslas, kai kurioms kompanijoms atnešė sėkmę, o užsakovai surado reikalingus specialistus. Personalo atranka Vilniuje – sparčiai vystoma sritis mūsų šalyje bei dėmesio vertas kompanijų augimo pavyzdys.

Personalo atranka Vilniuje ir pasaulyje: kas bendro yra tarp šių dalykų?

Lietuvoje, kaip ir visame likusiame pasaulyje, personalo atrankos yra organizuojamos patyrusių personalo atrankų specialistų. Šie asmenys gali konsultuoti įmonių vadovus dėl geriausiai poziciją atitiksiančio darbuotojo, padės suprasti tuo metu realios darbo rinkos principus, padės suformuoti atlyginimo ribas, o kandidatams padės surasti ryžto nebijoti kalbėti ir reikšti savo pageidavimus darbdaviams, esant poreikiui, padės parašyti CV ar motyvacinį laišką, patars, kaip reikia elgtis ar atrodyti vykstant į darbo pokalbį.

Sėkmė versle užtikrinama dar atrankų metu

Turbūt nesuklysime teigdami, jog sėkmingas verslas pirmiausia yra pagrįstas patikimu, išmanančiu darbo specifikas kolektyvu. Būtent tokių darbuotojų ieškoma personalo atrankų metu. Už darbuotojų atranką ar galvų medžioklę atsakingi Indigroup specialistai ieško tam tikras kompetencijas, žinias, charakterio ar net išvaizdos turinčių asmenybių. Suradus jų manymu tinkamiausius ar tinkamiausią kandidatą/-us, apie juos pranešama klientams, kitaip tariant įmonių vadovams. Nuolatinis bendradarbiavimas – neatsiejama personalo atrankų specialistų ir tikrų verslo lyderių darbo ypatybė.

Taigi, personalo atranka Vilniuje, Lietuvoje, bei kitose užsienio valstybėse tokia pati. Džiugu, kad pasaulinės darbo rinkos tendencijos niekur neužstringa ir greitai pasiekia ir mūsų šalį.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top