kelioniu agenturos lietuvoje

Geriausios kelionių agentūros Lietuvoje

Gyvename šalyje, kurioje lietus lyja didžiąją metų dalį, todėl natūralu, kad retkarčiais užsinori iškeliauti kažkur, kur daugiau saulės ar egzotiškų vaisių. Tokiose situacijose gali padėti kelionių agentūros, kurios savo klientams gali pasiūlyti gerus atostogų variantus, suteikti tam tikras garantijas visos kelionės metu bei supažindinti su kai kuriais ypatumais, keliaujant į tam tikrą šalį. Natūraliai kyla klausimas, į kokias kelionių agentūras verta kreiptis Lietuvoje? Pateiksime palankiausiai vartotojų įvertintų agentūrų sąrašus ir trumpą jų teikiamų paslaugų aprašymą.

1. Kelionių agentūra „Novaturas“ – internete šią kelionių agentūrą galima surasti suvedus „novaturas.lt“. Šioje svetainėje agentūra pateikia savo siūlomų kelionių rūšių asortimentą. Jų tarpe žmonės gali rasti pažintines, poilsines, tolimųjų kraštų keliones. Tinklalapyje atskirai pateikiami paskutinės minutės lėktuvų bilietų variantai, todėl agentūra puikiai tiks ir sutaupyti siekiantiems kelionių entuziastams. Slidinėjimo pasiūlymų svečioje šalyje pasiūlymų čia taip pat galima nesunkiai rasti. Verta paminėti, kad praktiškai visos specialios akcijos ir pasiūlymai galioja rezervuojant kelionę internetu.
2. Kelionių agentūra „Sofatravel“ – ši agentūra, kaip ir prieš tai buvusi, didžiąją dalį visų pasiūlymų pateikia savo internetinėje svetainėje. Klientai šioje agentūroje ras pažintines, poilsines, tolimųjų reisų keliones, suplanuotas iš anksto. Į jų teikiamų paslaugų asortimentą yra įtrauktos ir slidinėjimo bei paskutinės minutės kelionės.
3. Kelionių agentūra „Teztour“ – tai agentūra, kuri tinka itin egzotiškas tolimas keliones mėgstantiems asmenims. Ši agentūra turi išties platų kelionių agentų tinklą, todėl daugelis žmonių yra bent jau kažkada kažką tikrai girdėję apie šią agentūrą. Jie gali pasiūlyti puikiai suplanuotas keliones į Turkiją, Egiptą, Graikiją ar net tokius egzotiškus kraštus kaip Tailandas, Šri lanka ar Dominikos respublika.
4. Kelionių agentūra „Kelionių akademija“ – į tradicinį kelionių sąrašą įtraukia dar ir kruizus. Taip pat šios agentūros svetainė yra itin patogi naudotis, kadangi pats klientas rezervuoti kelionę gali pasirinkęs jam prieinamą biudžetą.
5. Kelionių agentūros „Top travel“ ir „Easy travel“ – tai agentūros, puikiai tiksiančios kelionių autobusų mėgėjams.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top