uzsienio kelioniu agenturos

Geriausios kelionių agentūros užsienyje

Nenumaldomai artėjantys šilti orai daugelį skatina pagalvoti apie atostogas: kur ir kada būtų galima išvykti? Nemaža dalis žmonių paprastai nori nušauti du zuikius vienu šūviu: ir pailsėti, ir ką nors pamatyti, todėl labai dažnai nusprendžia kreiptis į kelionių agentūras, kurios gali pasiūlyti jau suplanuotus atostogų maršrutus. Šiandien turime kelis šimtus kelionių agentūrų pasaulyje ir Lietuvoje, todėl natūraliai kyla klausimas, kaip pasirinkti kuo pasitikėti?

Kiekvienais metais vis didėjantis kelionių agentūrų skaičius iš tiesų komplikuoja pasirinkimą. Tam, kad žmonės visiškai nepasimestų, laikas nuo laiko (dažniausiai kasmet) tam tikri specialistai sudaro kelionių agentūrų reitingus. Šiuose sąrašuose yra pateikiami geriausiai keliaujančių asmenų vertinamos agentūros, siūlančios platų kelionių pasirinkimą bei dirbančios su patikimais partneriais.

Kelionių agentūros, siūlančios skrydžius į tolimas, egzotiškas šalis

Vienas populiariausių šiandienos keliavimo būdų yra skrydžiai. Kelionės lėktuvu daugelio yra vertinamos palankiai dėl beveik visiško komforto, greičio. Įsėdus į lėktuvą nereikia valandų valandas praleisti nepatogioje kėdėje, keliaujant į išsvajotąją šalį. Be to, šiuo būdu galima pasiekti net ir atokiausius pasaulio kampelius. Pasaulyje yra iš tiesų daug kelionių agentūrų, galinčių pasiūlyti aviabilietus ar kelialapius į egzotiškus kurortus ir kraštus.

Vienos geriausių užsienio kelionių agentūrų siūlančių įvairius skrydžius: „Ebookers“, „Statravel“, „Akbartravels“, „Travelocity“ ir daugelis kitų.

Alternatyvias keliones automobiliu ar autobusu siūlančios agentūros

Bijantiems skristi lėktuvu (ar tiesiog neturintiems tokio reikalo) kai kurios kelionių agentūros gali pasiūlyti alternatyvą – keliones užsakytais autobusais ar išnuomota mašina. Tiesa, ne visi mėgsta gali ilgesnį kelionės periodą su tokio tipo transportu, tačiau atsiranda žmonių, kurie priešingai, vertina keturrates mašinas dėl galimybės sustoti kada nori, vykti pasirinktu reisu, o galbūt net nukrypti nuo maršruto.

Šios kelionių agentūros siūlo maršrutus autobusais ir mašinomis: „Ecolines“, „Eurobus“, „Travelocity“, „Budget travel“, „Student agency bus“ ir kt.

Kruizai – jūrų kelionėms

Vis dar nedaug žmonių ryžtasi keliauti laivais. Toks jų sprendimas būna paprastai būna grįstas negalėjimu ilgai išbūti atviroje jūroje, kai jaučiamas nuolatinis laivo siūbavimas (žmogus suserga vadinamąja jūros liga). Tačiau, tie, kas trokšta išbandyti tokį keliavimą, turėtų atkreipti dėmesį į šias kelionių agentūras: „DFDS seaways“, „Royal Caribbean“, „Brittany Ferries“, „Stena Line“ ir kitos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top