Įsimintini įspūdžiai Kambodžoje

Įsimintini įspūdžiai Kambodžoje

Atsiradus galimybei, tikrai nereikėtų praleisti galimybės apsilankyti Kambodžoje – šią šalį į savo planus galima įtraukti tiek keliaujant į Tailandą, tiek išsiruošti į atskirą kelionę susipažinti su būtent šios šalies kultūra ir lankytinomis vietomis, kurioms visoms pažinti laiko tikriausiai neužteks.

Tikrai sunku įtraukti visus lankytinus objektus į savo kelionės maršrutą, tačiau praleisti Ankorą, vieną garsiausių šalies miestų, tikrai nederėtų. Atvykus čia, iš karto supratome, kodėl jis toks mėgstamas tarp viso pasaulio turistų – senovinėmis šventyklomis garsėjantis miestas yra tarsi atskiras pasaulis, kuriam pažinti prireiktų jeigu ne mėnesio, tai bent jau geros savaitės. Patogiai išdėstyti keliai jungia atskiras šventyklas, o kiekviena iš jų slepia savas paslaptis ir istorijas, todėl iš anksto nusiteikite sužinoti daug naujų ir iki šiol negirdėtų dalykų. Apsilankius čia, nebelieka jokių klausimų, kodėl šiuo miestu Kambodža taip didžiuojasi – jis paliko patį didžiausią įspūdį.

Kalbant apie įspūdžius, kaskart keliaujant iš vienos vietos į kitą, adrenalino tikrai užtenka – eismo taisyklės čia tokios sudėtingos, jog kartais atrodo, jog išvis neegzistuoja ir kiekvienas važiuoja taip, kaip jam patinka. Laimei, yra daug didelis skirtingų transporto priemonių pasirinkimas, o jas vairuoja tie, kurie tokiose sąlygose susitvarko be jokių problemų. Paklausus, kaip tokiose sudėtingose sąlygose išvengti avarijų, dažniausiai atsakymas būdavo tiesiog nežiopsoti. Visgi, avarijų čia pasitaiko gana nemažai.

Tai pakankamai triukšminga šalis, todėl net keletą rytų teko prabusti nuo itin garsios muzikos, kuri šioje šalyje gali reikšti tiek vestuves, tiek laidotuves. Čia tikras rojus būtų ir tiems, kurie mėgsta vaisius – jų gausa Kambodža tikrai gali nustebinti. Tikriausiai nustebins ir nelabai tvarkingos ir šiukšlėmis apkrautos gatvės, tačiau tai visa tai – tik smulkmenos, palyginus su tuo, kokių grožybių čia galima išvysti.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top