Reklamos platinimas adresuotose ir neadresuotose vietovėse

Tiesioginės reklamos ir spaudos platinimas visuomet buvo populiari paslauga, informuojanti apie naują ar jau egzistuojantį prekinį ženklą, teikiamas paslaugas, parduodamas prekes, akcijas ar specialius pasiūlymus. Spaudos platinimas gali būti vykdomas pasirenkant įvairias jos formas: tai gali būti skrajutės, brošiūros, bukletai, atvirukai, katalogai ar bet kokia kita spausdintinės informacijos forma.  Taip pat reklamos platinimo įmonė „Avaneta“ teikia laikraščių, žurnalų ar kitų spaudos leidinių platinimo paslaugas. Reklamos platinimas neabejotinai pritraukia naujų klientų, paslaugos naudotojų, todėl tiesioginė reklama, gaunama į privačių namų pašto dėžutes dažniausiai nepraslysta pro gyventojų akis. Tačiau tam, kad reklaminė spauda būtų patraukli vartotojui, rekomenduojama pasirinkti netradicinį maketavimo sprendimą, naudoti lengvai įskaitomą šriftą, malonias akiai spalvas bei sukurti patrauklų, informatyvų ir skaitytoją sudominantį tekstą. Norint išsiskirti iš kitų prekinių ženklų atstovų, rekomenduojama nebijoti priimti nestandartinius sprendimus skrajučių, kataloge gaminime, kurie padėtų pritraukti kur kas didesnį paslaugos vartotojų ar pirkėjų skaičių.

Glaustai ir informatyviai pateikiama medžiaga įvairios spaudos formose gali efektyviai pritraukti didesnį pirkėjų ir paslaugos naudotojų skaičių, todėl net ir šiais laikais, kai dauguma reklamavimo būdų vyksta internetu, televizijoje, radijuje ar spausdinama žurnaluose, tiesiogiai gaunami matomi lipdukai ar gaunamos skrajutės, leidžia pritraukti dar didesnį nuolatinių paslaugos vartotojų ar pirkėjų ratą. Ne visiems skaitant žurnalus, žiūrint televiziją ar klausantis radijo, puikia galimybe tapti informuotais tampa įprastos spausdintinės reklamos platinimas į gyventojų pašto dėžutes.

„Avaneta“ taip pat teikia ir spausdinimo paslaugas.  Žinoma, suteikia visos spaudos platinimo paslaugas ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, bet ir už jo ribų. Įmonėje dirbantys profesionalūs specialistai skrajučių platinimo paslaugas atlieka operatyviai. Reklamos platinimo kaina priklauso nuo užsakomo skrajučių kiekio, o daugiau informacijos apie įmonės teikiamas paslaugas galima sužinoti kreipiantis elektroniniu paštu arba paskambinant į įmonės biurą Vilniuje. Tam, kad informacija, kuri randama pašto dėžutėse, sudomintų kuo daugiau žmonių, rekomenduojama pirkti ne mažiau kaip 1000 vienetų spausdintinės reklamos, kuri išplatinama pageidautinais adresais.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top