Merkinės piramidė

Merkinės piramidė – lankytina Lietuvos vieta

Lietuva yra ypatingai graži šalis, turinti daug lankytinų vietų. Į tas vietas vyksta ne tik lietuviai iš visos Lietuvos, bet ir užsienio gyventojai, norintys pažinti mažą, tačiau didingą istorinę praeitį, daug žalumos ir išties įdomių lankytinų objektų turinčią šalį. Viena iš įdomesnių lankytinų vietų – Merkinės piramidė.

Merkinės piramidė – jauki vieta

Merkinės piramidė įsikūrusi Dzūkijoje, tai vienas lankomiausių objektų šiame krašte. Turistų skaičius šiame lankytiname objekte vis auga, o atgarsis apie Merkinės piramidę yra pasklidęs ir už Lietuvos ribų. Merkinės piramidę gaubia kupolas, kuris sustiprina pačios piramidės energiją, o taip pat apsaugo kiekvieną ten įėjusį nuo netikėtų (ar tikėtų) gamtos stichijų. Užėję į patį piramidės vidų matytumėte du įspūdingus ir visiškai unikalius kryžius, kurie sutelkia dvasinę energiją o paskui tą energiją perteikia kiekvienam užėjusiam į šį lankytinį objektą. Merkinės piramidė yra tarsi šventa vieta, kurioje galima pajusti ryšį su Dievu, pamedituoti, paprašyti pagalbos ir laukti jos išsipildymo. Šiame turistų pilname lankytiname objekte tvyro ramybė ir taika, todėl nenustebkite, kad atvykę pasijusite apgaubti gėrio.

Pačią piramidė sukūrė Povilas, o idėja jam gimė tuo metu, kai Povilui apsireiškė dieviško grožio figūra. Būtent ji paskatino autorių imtis veiksmų ir pastatyti objektą, kuriame žmones, atvykusius į jį palytės Šventoji Dvasia ir ves teisingu gyvenimo keliu, neleis paslysti ar nuklysti.

Merkinės piramidę juosia miškai, nuostabi lietuviška gamta, čiulba paukščiai. Šalia kupolo pievelė sutvarkyta, dailiai pasodintos gėlės, todėl pati vieta tikrai suteikia euforijos. Prie piramidės yra galimybė įsipilti šventinto vandens, kuris anot žmonių, išgydo ligas, pravalo žmogaus dvasią. Ši Lietuvos lankytina vieta tikrai verta dėmesio, todėl jeigu važiuosite pro šalį – būtinai užsukite, pasikraukite teigiamos energijos, nuvykite blogas mintis į šoną, pasidžiaukite gamta ir, kad esate šiame pasaulyje toks, kokį jus sukūrė tėvai.

Vykdami į Merkinės piramidę galite aplankyti ir kitas Dzūkijoje turistų mėgstamas ir gausiai lankomas vietas. Nepatingėkite ir pamatykite Lietuvą tokią, kokios dar nematėte.

Scroll to Top