Korfu sala

Lankytinos vietos Korfu saloje

Svajojate apie atostogas, kadangi sunkiai dirbote ir paprasčiausiai esate nusipelnęs smagiai praleisti laiką? Tokiu atveju siūlome Jums apsilankyti Korfu saloje, kuri labai dažnai vadinama viena patraukliausių vietų visose Europoje.

Jeigu iki šiol Korfu jums vis dar skamba kaip mistiškas žodis – tokiu atveju padėsime kur kas paprasčiau susipažinti ir nuodysime pagrindines lankytinas vietas, kurios puikiai atspindi Korfu gyvenimo tempą.

Būdama tokia paprasta – ji tuo pačiu tokia ypatinga. Tokia ta Korfu – susipažinkite su ja.

  1. Aggelokastro pilys yra vienas reikšmingiausių architektūrinių objektų Graikijoje, kurios stebina ne tik savo išvaizda, tačiau ir žvelgiant į jį per istorinę perspektyvą. Pilis buvo pastatyta dar XIII amžiuje ir šiuo metu galima džiaugtis ne viena jų. Jos statytos visai greta vandens, tad atrodo išskirtinai.
  2. Saint Spyridon bažnyčia yra ne tik viena gražiausių, tačiau tuo pačiu ir viena aukščiausių bažnyčių visoje Korfu. Kuomet skamba bažnyčios vartai – aidi visas miestas, tad tai suteikia aplinkai daugiau mistiškumo bei pačiai vietai pasakiškumo.
  3. Perithia kaimelis buvo apgyvendintas kažkur XIV amžiuje ir dažnai sakoma, kad tai yra viena gražiausių vietų visame Korfu. Nors šiuo metu jame esantys nameliai gana apgriuvę, tačiau įdomu tai, kad jie išlikę iki šių dienų ir skaičiuoja ne vieną šimtmetį. Kadangi jie nuolatos restauruojami – išsilaikiusi estetika.
  4. Azijos meno muziejus yra viena unikaliausių vietų Korfu, kuris padės Jums ne tik smagiai praleisti laiką, tačiau ir išmokti naujų dalykų. Štai šiame muziejuje galite susipažinti su pačiais nuostabiausiai Azijos meno dirbiniais. Tiek senoviniu, tiek šiuolaikiniu menu, kuris alsuoja paprastumu bei elegancija.
  5. Vandens parkas yra ta vieta, kurioje dažniausiai laisvalaikį leidžia tie, kurie mėgsta aktyviai pajudėti. Kadangi vandens parke yra labai daug įvairiausių atrakcionų – kiekvienas ras ką čia veikti.

Korfu yra nuostabi vieta, kuri džiugina labai plačia lankytinų vietų gausa. Siūlome pažinti kuo daugiau, kad galėtumėte džiaugtis atviromis Korfų galimybėmis. Tiesa, tai vieta, kuri kelia priklausomybę, tad atsargiai!

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top