Vartojimo kreditai kaune

Ar galima keliauti išsimokėtinai?

Vis daugiau lietuvaičių kuo toliau, tuo labiau keliauja po pačias įvairiausias pasaulio vietas. Socialiniuose tinkluose apstu nuotraukų iš egzotiškų kraštų, į kuriuos dauguma vyksta net keletą kartų per metus. Atrodo tai kiek žmonės turi uždirbti, kad leisti sau tokią pramogą? Tačiau mitas, kad kelionės išlaidos labai brangiai kainuoja, nebent nuspręsite sau leisti prabangą, apsistojant aukštos klasės penkių žvaigždučių viešbutyje ar pramogaujant pagal išskirtinai jums sudarytą programą. Tad jei manote, kad jūsų numatytų atostogų biudžetas ir kelionės išlaidos gali viršyti jūsų planus, tuomet gali pagelbėti vartojimo kreditai. Kaune galima pasinaudoti kredito unijos paslaugomis, kur gali būti suteikiama vartojamoji paskola, kurią galite panaudoti savo poreikiams.

Vartojimo paskolą gali gauti tiek juridiniai, tiek privatūs asmenys. Visos sąlygos priklauso nuo jūsų individualios finansinės situacijos ir kredito istorijos. Nuo to priklausys ir paskolos dydis, kurios maksimali suma gali siekti iki 15 tūkstančių eurų. Žinoma reikia nepamiršti, kad paėmus paskolą, teks mokėti palūkanas, kurios siekia 9 % nuo jūsų paimtos sumos. Minimalus vartojamosios paskolos terminas yra vienas mėnuo, o maksimalus penki metai.

Norint gauti paskolą, turėsite tapti kredito unijos nariu, svarbu būti pilnamečiu ir gauti nuolatines pajams. Gera žinia, kad norint gauti vartojamą paskolą, jums nereikės jokio užstato. Taip pat jei gyvenate užsienyje, paskolos paraišką taip galite pildyti. Jums reikės tik pateikti visus reikalingus dokumentus, kurie padės įvertinti jūsų finansinę situaciją ir kredito istoriją. Turėsi įrodyti nuolatines pajamas ir savo statusą, kad esate pastoviai dirbantis. Vartojamą paskolą galima grąžinti anksčiau nustatyto termino, tad geria pailsėję ir grįžę iš kelionės išsimokėtinai, galite pradėti ją gražinti.

Scroll to Top