Kokią kelionių agentūrą rinktis

Kokią kelionių agentūrą rinktis ?

Lietuviai žinomi kaip tikri darboholikai. Viršvalandžiai yra visiškai normalu. Netrukus žmogus, kuris laiku pareina namo, atrodys keistai… na, mes didžiuojamės savo triūsu. Tačiau yra toks posakis: „Dirbame, ilsimės irgi“. Taigi sakykite, ką norite, bet visiems reikia poilsio! Dar geriau praleiskite geras, kokybiškas atostogas už marių ir visiškai atsikratykite kasdienybės. Taigi, šventės…kad ir geras mažas pokalbis dings…jei ši diena buvo pažymėta kalendoriuje-galiu vadinti save laimingiausiu žmogumi! Bet… Štai dar vienas dalykėlis… „Ką veikti per atostogas? Kur keliauti? Kas dar baisiausia-tokioje neramioje aplinkoje, kur nusipirkti? O gal net geriau viską daryti pačiam. Gerai ?“ Tikrai, šiuo metu galimybės keliauti savarankiškai yra beveik begalinės, dažnai ir galima nemažai sutaupyti.

Galime nemėgti Ryanair, Wizzair ir t.t. Pigių skrydžių aviakompanijos tai tik „skraidantys autobusai“ (netgi girdėjote apie tokius palyginimus), žmonės skundžiasi kaip kokia gauja, tai tik vieta užimti. Kaip tos 2-3 valandos. Skrydis nulems visą atostogas. Nepaisant to, jų dėka galite skristi į Maroką už 90 eurų į vieną pusę (ir nereikia sėdėti oro uoste naktį!).

Nusprendėte keliauti patys. Tada prasideda paieška. Lietuva taip pat turi daug nepriklausomų kelionių pasiūlymų. Kaip nepasiklysti? Kaip išsirinkti tai, ko nori, ir nenusivilti?

Specialiai jums parengėme patarimų sąrašą, kuris padės išsirinkti jūsų norus labiausiai atitinkančią kelionę. Mes visada pirmiausia orientuojamės į kainą. Taigi įsivaizduokime, kad prieš Portugaliją turime 3 pasiūlymus skirtingomis kainomis. Pirmiausia pažiūrėkime, kas įeina į kainą. Kelionės trukmė. Labai svarbu, kiek laiko Jūs praleisite toje šalyje. Dažniausiai pigiausias pasiūlymas bus ir trumpesnis (logiška – mažiau nakvynių, mažesnė kaina). Labai gerai įvertinkite kiek laiko Jums reikia gerai pailsėti. Kad iš atostogų negrįžtumėte dar labiau susierzinę, nes laiko buvo per mažai.

Skrydžio laikas. Kalbame apie pavienes keliones, o ne apie kelionių paketus

Tokio tipo kelionėse dažniausiai yra skrydžiai su persėdimu. Pavyzdžiui, Kanarų salos, Marokas, Portugalija ir kt. Jei patogu ir trukmė yra pagrįsta, su perkėlimu nėra jokių problemų. Paprastai „labai pigus“ skrydis gali trukti apie 25–30 valandų. Tai reiškia, kad oro uoste turėsite išbūti dar 14-18 valandų. Arba užsisakykite papildomą viešbutį, kuris padidins kainą. Todėl gal geriau rinktis kiek brangesnį, bet patogesnį skrydį. Šiuo metu išmintingai pasirinkite perdavimo laiką. Neimkite jo per trumpai. Gali pakakti ir 1,5 valandos susisiekimo laiko, tačiau tik tuo atveju, jei skrydis vėluoja ne ilgiau kaip vieną minutę. Niekas to negali garantuoti. Pigių skrydžių bendrovės neatsako už vėlavimą atvykti į kitą skrydį. Už tai neturėtų atsakyti ir kelionių agentūros. Apgyvendinimas. Na, tai turbūt bene svarbiausia kelionės detalė. Čia ir vėl reikia gerai apmąstyti, ko Jūs norite. Ar Jums reikia tik stogo virš galvos ir faktiškai Jūs galite apsistoti hosteliuose po 6-8 asmenis viename kambaryje (tai, beje, pigus ir geras variantas jaunimui, norintiems daugiau laiko keliauti). Ar visgi Jūs, nors ir planuojate keliauti, bet norėtumėte gyventi jaukiau ir patogiau. Įvertinkite viską, kokioje vietoje yra įsikūręs viešbutis, pasižiūrėkite atsiliepimus internete. Labai geras internetinis puslapis tam yra TripAdvisor.com, kiti mėgsta paskaityti atsiliepimus ir garsiajame booking.com (patarimas: protingai įvertinkite atsiliepimus. Atsiliepimai, kurie parašyti prieš 2-5 metus dažnai jau gali būti nebe tokie objektyvūs. Juk visi stengiasi pasitaisyti).

Taigi, belieka išsirinkti agentūrą pagal šiuos kriterijus ir gražios kelionės.

Scroll to Top