Kaip išsirinkti kelioninius žaislus vaikams?

Perkant kelioninius žaislus mažiems vaikams automobilyje, atsižvelkite į šiuos dalykus:

  • Jūsų mažylio amžius ir vystymosi stadija
  • Veikla, kuria jūsų mažyliui labiausiai patinka užsiimti
  • Kiek vietos automobilyje turite kelioniniams žaislams
  • Nauji įgūdžiai, kuriuos galite pristatyti savo mažyliui

Ko ieškoti kelionių žaisluose trejų metų vaikui?

Bendravimas yra įdomiausias žaidimas šioje amžiaus grupėje. Jūsų vaikas gali pradėti naudoti žaislus su mažesnėmis dalimis ir daugiau įtraukiančių užsiėmimų, kurie lavina pažintinius ir smulkiosios motorikos įgūdžius.

Kokius žaislus pasiimti, taip pat priklauso nuo jūsų transporto rūšies ir bagažo vietos. Patartina, kad bet kokio amžiaus kelionių žaislai būtų kuo lengvesni ir netriukšmingesni – juk nenorite trukdyti bendrakeleiviams. Neimkite nieko, kas turi neįkainojamų ar sudedamųjų dalių, kurios pasiklydusios sugadintų žaislą ar žaidimą. Daug įdomių žaislų galite rasti https://www.funnybubbles.lt/collections/dovanos-vaikams-nuo-3-metu.

Įvairovė taip pat yra labai svarbi. Per daug žaislų nereikia įsidėti, bet turėkite įvairių variantų. Vieną dieną dažymas gali būti jų mėgstamiausia veikla, kitą dieną jie negali to pakęsti, todėl įdėkite keletą lengvų variantų į vaiko kuprinę arba į savo rankinę kaip atsarginį variantą.

Kiti būdai linksminti savo mažylį keliaujant

Nors puiku turėti po ranka žaislų ir pramogų arsenalą, šiame amžiuje svarbiausias dalykas, kurio jie nori, esi TU! Dar kelios idėjos, padėsiančios vaikams linksmintis ilgose kelionėse:

Garsinės knygos – puikus būdas praleisti valandas ilgoje kelionėje automobiliu. Vasaros kelionė – puikus metas išbandyti kažką panašaus į „Audible“, galima rinktis iš daugybės pasakų knygų vaikams – taip pat suaugusiems arba netgi galite pabandyti nemokamus “podcastus”, tinkamus mažiems ir ikimokyklinio amžiaus vaikams .

Užkandžiai – Bet kokios kelionės su vaikais metu užkandžiai yra geriausias jūsų draugas. Naudokite juos strategiškai, kontroliuokite cukraus kiekį ir turėkite jų pakankmai! Net jei neturite po ranka žaislų, turėkite užkandžių!

Dainos – dainavimas automobilyje į mėgstamas vaikų darželio dainas garantuotai  sukels šypseną jūsų mažiesiems. Leiskite sau pasilinksminti!

Vaizduotės žaidimai – Kartais tai gali tapti iššūkiu, bet istorijų ir pasakų kūrimas yra puikus būdas linksminti mažuosius ir praleisti valandas. Jei sunku sugalvot, papildykite jau žinomą istoriją ir pažiūrėkite, kaip toli nukeliausite. Arba kodėl nepabandžius sugalvoti savo gyvūno, pramogų parko ar sukurti savo svajonių namą?

Jiems nepaprastai įdomu, kas vyksta aplinkui. Daugelis šiame amžiuje gerai kalba ir aiškiai išreiškia savo mintis bei jausmus, todėl tai yra toks įdomus laikas. Kelionėse labai pravers įvairūs žaislai tokie kaip dovanos vaikams iš funnybubbles.lt. Tačiau žinome, kad snaudimas vis dar yra nepaprastai svarbus. Nėra nieko, ko negalėtumėte išspręsti su šiek tiek kruopštaus planavimo.

Scroll to Top