Ero pažintys internetu – kur pradėti romantiškus santykius?

Pažintys internetu domina tūkstančius visoje Lietuvoje. Įvairaus amžiaus vyrai, moterys ar net poros ieško kanalų, platformų ir portalų, kur pavyktų užmegzti romantiškus santykius, galinčius praturtinti jų patirtis ir asmeninį gyvenimą. Daug kam girdėtas dalykas yra ir ero pažintys bei pažintys suaugusiems. Tačiau ar realu tokiuose portaluose pradėti ir užmegzti romantiškus santykius? O gal neverta tikėtis nieko daugiau nei vienos nakties nuotykis ar susitikimas su truputėliu flirto prie puodelio kavos? Pasistengsime į tai atsakyti!

Kokie yra daugumos naudotojų lūkesčiai?

Daug kas įsivaizduoja, jog XXX arba suaugusiems skirtų pažinčių portaluose absoliučiai visi naudotojai ieško tik platoniškų santykių ir kūniškų malonumų bei nieko daugiau. Taip viską subendrinti būtų neteisinga, nes skirtingų tyrimų duomenimis, būtent vienos nakties nuotykių tokiuose portaluose ieško ne daugiau nei 33% vyrų ir iki 15% moterų.

Nors, kaip sakoma, daug kas ir nėra prieš tokius susitikimus, tačiau naudotojų prioritetas dažniausiai yra stabilūs arba stabilesni santykiai, kur viena ir kita pusė gali veikti daugiau nei tik kristi į lovą ar atsiduoti vienas kitam kūniškai.

Ne paslaptis, kad portaluose, kaip kad pažintysx ir panašiuose, dauguma vartotojų siekia aistros ir pikantiškų prieskonių savo asmeniniuose gyvenimuose, tačiau to jie nori su žmonėmis, kuriais gali pasitikėti ir suartėti ne atsitiktinai. Tai yra bene dažniausiai daroma klaidinga prielaida, jog visi nori tik kūniškų malonumų, tačiau pamirštama, kad už paskyrų yra realūs žmonės, kuriems smagiausia – geras laikas kartu.

Kaip tinkamai užpildyti savo profilį?

Pradėti savo kelią bet kuriame pažinčių portale reikia nuo profilio užpildymo ir anketos susikūrimo.

Skirtingai nei kituose pažinčių portaluose, čia tikrai nėra būtina rodyti savo veido ir kiekvienas narys nori bei rūpinasi privatumu. Geriausia – susikurti kuo trumpesnį, bet savo poreikius, norus ir pomėgius apibūdinantį aprašymą, kuris geriausiai atspindėtų jus, kaip žmogų. Geriau jame nerašyti nieko neigiamo, nesiskųsti aplinka ar kitais žmonėmis. Galite vieną sakinį skirti sau, kitą – tam, ko ieškote, trečią – kokio pasimatymo tikitės ar kokių žinučių laukiate ir pnš.

Stenkitės, kad kiti nariai pamatytų geriausias jūsų savybes ir labiausiai norėtų pabendrauti.

Naudinga ir nurodyti, kas jus domina iš kūniškų malonumų pusės. Juk šiame portale visi yra su tam tikrais lūkesčiais, tad galite nurodyti ar ieškote kažko, su kuo nuvyktumėte į keliones, antros pusės rimtiems santykiams, partnerių platoniškam bendravimui, slapto prieskonio aistringiems susitikimams ir t.t.

Ar verta mokėti pinigus už įvairius bonusus ir nario privilegijas?

Įprastuose pažinčių portaluose žmonės labai vengia mokėti už įvairias nario privilegijas. Tačiau pažinčių suaugusiems portaluose tai daryti labai apsimoka.

Visų pirma, saugodami narių privatumą ir bandydami sukurti labiau draugišką ir atvirą bendruomenę, portalo administracija taip atriboja piktavalius nuo rimtai bendrauti nusiteikusių asmenų. Negana to, nario privilegijos jums gali atverti daugiau būdų rasti įdomius žmones arba patraukti jų dėmesį.

Bent jau už standartinę narystę portale mokėti gali būti tikrai verta, jeigu rimtai žiūrite į galimybę surasti sau skirtą žmogų. Spauskite čia, kad sužinotumėte daugiau apie pažinčių suaugusiems portalus.

Scroll to Top