Ką galima vežtis lėktuvu?

Ką galima vežtis lėktuvu?

Nesunku suprasti, kodėl būtent lėktuvas yra viena dažniausiai pasirenkamų transporto priemonių – verta akcentuoti, kad būtent lėktuvu, greitai, patogiai, saugiai ir šiltai galite įveikti net pačius didžiausius atstumus. Tačiau ir tai – dar ne viskas: taip pat svarbu pasakyti, kad būtent keliaujant lėktuvu, galima smagiai pramogauti, žiūrint įdomų filmą arba dirbti kompiuteriu. Bet ir tai – dar ne viskas: kaip žinia, kelionės lėktuvu yra neatsiejamos ir nuo gardžių gėrimų bei užkandžių, taip pat ir nuo nuostabių vaizdų. Taigi keliauti lėktuvu tikrai verta ir tai daro daugybė žmonių kiekvieną dieną. Na, o mes norime priminti, kad ruošiantis keliauti šia transporto priemone, yra ir būtina tinkamai pasiruošti kelionei. Reikia apsvarstyti daug dalykų ir daug klausimų, o vienas jų skamba taip: ką galima vežtis lėktuvu?

Vienas aktualiausių dalykų yra vaistai. Verta akcentuoti, kad jei ruošiatės vežtis su savimi nereceptinius vaistus, tai jų reikėtų pasiimti tik tiek, kiek gali prireikti numatytam kelionės laikotarpiui. Tačiau ir tai – dar ne viskas: bus geriausia, jei šie vaistai bus originaliose pakuotėse. Na, o tuo atveju, jei vežitės receptinius vaistus, tai būtina su savimi pasiimti ir gydytojo pažymą, kuria pažymima, kad šie vaistai jums yra reikalingi.

Pakalbėti reikėtų ir apie dar vieną svarbų dalyką – alkoholinius gėrimus. Verta akcentuoti, kad priklausomai nuo šalies taisyklių priklausys, kiek ir kokių tokio pobūdžio gėrimų galėsite vežtis. Tačiau, jei kalbėtume apie ES šalis, tai svarbu žinoti, kad nedeklaruojant galima vežtis iki 10 litrų stipriųjų gėrimų; 20 litrų spirituoto vyno; 90 litrų vyno (iš kurio ne daugiau kaip 60 litrų putojančio vyno) ir 110 litrų alaus. Taip pat galima vežtis higienos reikmenis, dekoratyvinę kosmetiką, maisto produktus ir t.t. Daugiau informacijos įvairiomis temomis rasite https://buitinetechnika24.lt/category/laisvalaikis-ir-sportas/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top