Geriausios Indijos vietos

Pasirinkus keliones į svečią šalį tikriausiai kiekvienas nori sužinoti geriausias ir gražiausias šalies turimas vietoves, pastatus ir t.t. Indija – pilna gražių vietų ir kupina staigmenų šalis. Kadangi kelionė yra gan populiari, prieš vykstant į šią šalį bilietų rezervacija reikėtų pasirūpinti

Norint keliauti į šią šalį reikėtų rūpintis bilietų rezervacija keliais mėnesiais anksčiau prieš kelionę, nes kelionės į Indiją yra gan populiarios.

Keliaujant į Indiją, populiariausias maršrutas yra “auksinis Indijos trikampis“. Geriausios Indijos vietos: Delį, Agrą (Tadž Mahalas) ir Džaipūrą (Gintarinė tvirtovė).

Delis – nuo XII a. Delis yra išauga iš septynių senovės miestų. Tai didžiausias Indijos miestas ir antras pagal žmonių skaičių (8 pasaulyje). Delį vietiniai vadina „Dili“, o oficialus jo pavadinimas – Delio nacionalinės sostinės teritorija.

Senasis Delis – klaidžiodami siauromis Senojo Delio gatvelėmis jo spalvinguose turgeliuose, stebėdami žmones ir atrasdami Didžiųjų Mogolų epochos pastatus rasute rytietišką egzotiką.

Naujasis Delis – tai šiuolaikiškas miestas. Kuriame stovi prekybiniai centrai, bankai, viešbučiai, kompanijų atstovybės ir t.t.

Agra – garsusis Tadžmahalas, apie kurį tikriausiai girdėjome visi. Nors ir dabartinė Agra – augantis industrinis miestas, bet Tadžmagalas ne vienintelis dėmesio vertas objektas. Išaugus turizmui, daugiausiai dėmesio sulaukia Tadžmahalas ir kiti paminklai. Mieste yra gyvas ir chaotiškas turgus („čouk“), daug vietų pavalgyti ir išgerti arbatos, taip pat galite sutikti daug it musoniniai lietūs atkaklių neoficialių gidų bei suvenyrų pardavėjų.

Džaipūras – Šis miestas apsuptas kalvomis su tvirtovėmis ir gynybinėmis sienomis iš visų pusių. Šiuolaikinis Džaipūras yra modernus, didžiulis verslo centras su metropolitiško miesto bruožais. Šio miesto atmosfera dvelkia lyg muziejus – pilnas religijų, istorinių pastatų, karališkųjų ir privačių rūmų.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top