Tailandas (Kambodža)

Keliaujant į Kambodžą galima sutikti karčios patirties. Po nesugadintu kraštovaizdžiu ir plačiomis šypsenomis slepiasi kai kas daugiau, nes tai išlieka vieta kur politika yra nepastovi, o skurdas plačiai paplitęs, bei ši vieta dar nėra pilnai atsigavusi po Raudonųjų khmerų. Angkor šventyklos daugumai žmonių ir yra Kambodža, bet tai yra tik ilgos istorijos pradžia.

Tailando pati istorija prasideda tajų migracija į dabartinį Tailandą pirmajame tūkstantmetyje. Prieš tai šalyje vyravo bronzos ir geležies amžiaus kultūra. Taip pat vėlesnės malajų, monų ir khmerų karalystės.

Norintiems keliauti šios šalies link, rekomenduojamos labiausiai lankomos turistų vietos:

Didieji karališkieji rūmai – labiausiai lankoma vieta Bankoke. Šiame sudėtingų statinių komplekse yra ir karališkoji koplyčia bei rūmų šventykla.

Ajutajos miestas – tai senovinė Tailando sostinė. Pilna įspūdingų apgriuvusių šventyklų, paminklų. Tai vienaa labiausiai turistų lankomas miestų.

Taip pat Tailande galite rasti: marmuro šventyklą, seniausią šventyklą, karo muziejų, orchidėjų ūkį, krokodilų ūkį ir zoologijos sodą bei daugybe kitų vietų kur galima paganyti akis. Neliksite nusivylę, pasirinkdami Tailandą.

Info: www.gts-mods.com

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top