Japonė mergina

Amžinos jaunystės receptas iš Japonijos

Azija žavi įvairiais vakariečiams nesuprantamais dalykais. Kartais nesupratimas ir kitų šalių kultūros tik prideda žavesio, bet kartais norisi išsiaiškinti jų paslaptį tam, kad galėtume „pasiskolinti“ idėją bei taikyti savo kraštuose. Nežinia, kokius jausmus sukels šis Japonų gaminys, bet panaudoję šimtametes tradicijas bei sujungę su moderniais tyrinėjimo metodais, dabar jie siūlo visiškai natūralų bei organišką kolageną, kuris sutinkamas kiekviename organizme baltymų pavidalu ir atlieka svarbią funkciją, gerindamas visų tampriųjų audinių savybes. Šis produktas yra tiek maisto papildas, tiek grožio priemonė, tiek vaistas nuo įvairių negalavimų.

Greitas gyvenimo tempas, skrydžiai, kelionės, bemiegės naktys blogina odos, plaukų būklę ir bendrą išvaizdą. Jei galėtume leisti sau išsimiegoti tiek, kiek norisi, galėtume pasislėpti nuo užteršto oro bei kenksmingų saulės spindulių, nepatirti streso, nekęsti ekstremalių oro sąlygų, tuomet galėtume nukelti organizmo senėjimo procesus daug toliau. Deja, bet to padaryti neįmanoma. Tai yra kaina, kurią turime mokėti dėl technologijų tobulėjimo ir daugelio naujojo pasaulio patogumų. Juk dar taip neseniai neturėjome galimybės vos kelių skrydžių pagalba atsidurti bet kurioje pasaulio vietoje. Daugelis vietų, kuriose lankomės kasdien yra užterštos ir dėl to tiesiogiai nieko negalime padaryti, nes kol taršos normos neviršija nustatytų normų, tol nebus imtasi jokių priemonių, o pramonei veikti sąlygos turi būti sudarytos.

Gyvename visuomenėje, kur visi procesai vyksta kur kas greičiau, bet juk dėl to neturime atrodyti prasčiau. Čia neliesime kosmetikos temos, kalbėkime apie natūralų grožį. Niekas nekaltas, kad vos suėjo 25-eri ir pradedame pastebėti pirmąsias amžiaus žymes. Ir nors senėjimas yra natūralus procesas, kurio gėdintis nereikėtų, visi norime atrodyti kiek galima jauniau. Kolagenas teikia naudą visam organizmui: sąnariams, odai, plaukams, veidui, akims ir visiems elastingiems audiniams. Tad šią priemonę galima vartoti tiek dėl išvaizdos, tiek dėl geros savijautos. Vienas produktas, o tiek daug naudos.

Nors daugelis kremų gamintojų didelėmis raidėmis tikina, kad jų produktai savo sudėtyje turi kolageno, geriausias jo vartojimo būdas yra per organizmo vidų. Tokiu atveju teikiama nauda ne tik viršutiniam odos sluoksniui. Populiariausias yra skystas geriamas kolagenas. Serumas parduodamas kapsulėse, todėl lengva serumą dozuoti. Tokie papildai yra kompleksiški, nes yra praturtinti vitaminais bei augalinės kilmės priedais. Išbandykite bent vieną kursą ir pajusite skirtumą.

Scroll to Top