Būdai, kurie padės ilgiau išsaugoti auto stiklus lietuviško klimato sąlygomis

Lietuviškas klimatas yra gana permainingas, tad nieko keisto, kad ledukai, lietus ir sniegas veikia įvairias transporto priemonės dalis. Bene mažiausiai rūpesčio sulaukia auto stiklai, kurie dėvisi kur kas greičiau nei galėjote pagalvoti. Norėdami jaustis užtikrinti, kad jie tarnaus taip ilgai, kaip tik įmanoma – skirkite jiems šiek tiek laiko.

Dėmesio – keli patarimai, kurie padės džiaugtis kokybiškais stiklais.

  • Žiemos periodu stiklus reikia valyti tik su specialiais gremžtukais. Lietuviai – originalūs žmonės, labai dažnai patys susikonstruoja gremžtukus. Deja, jie dažniausiai gadina stiklus, jie susibraižo.
  • Taip pat reikia nepamiršti, kad langų skalavimo skystis yra ne veltui pilamas. Jis padeda ne tik pašalinti dulkes, tačiau taip pat ir mini nešvarumus, kurie dažnai prisideda prie greitesnio stiklo dėvėjimosi.
  • Reikia ne tik specialių priemonių, tačiau taip pat būtinas ir reguliarus stiklo valymas. Apsilankykite plovykloje bent jau kas dvi savaites. Jeigu dažnai keliaujate blogu oru, blogu keliu – tokiu atveju dar dažniau.
  • Kai atsiranda stiklo skilimas – reikia kuo skubiau kreiptis į meistrus , kurie padės pašalinti net ir mikroskopinius skylimus. Tai kur kas pigiau nei naujo stiklo įdėjimas.
  • Žiemos metu nuo stiklo jokiu būtų nenuvalykite sniego su karštu vandeniu. Toks karšto / šalto derinys ir kontrastas yra labai netinkamas stiklams.
  • Valyti paviršius taip pat siūlome specialiomis šluostėmis. Jas tikrai rasite prekybos vietose.

Daugiau info apie stiklų keitimo paslaugas skaitykite čia: https://www.stiklu-ekspertai.lt/automobiliu-stiklu-keitimas-remontas-vilniuje/. Nelaukite, atsiradus skilimui – kuo greičiau susitvarkykite su tuo.

Scroll to Top