5 patarimai keliaujant su augintiniu

Kelionėje šuo tikrai suteiks daug džiaugsmo, dar daugiau gerų emocijų, tačiau – sutikime – augintinis sąlygos ir tai, kad turėsite prieš kelionę bei jos metu atsižvelgti ir į keturkojo poreikius. Taigi, kaip palengvinti kelionę su augintiniu? 5 kertiniai patarimai.

Pasirūpinkite dokumentais

Taip, ne tik Jums reikalingas asmens dokumentas, jo reikia ir keliauti besiruošiančiam keturkojui. Tad įsitikinkite, kad turite augintinio pasą.

Vizitas pas veterinarą

Likus porai dienų iki skrydžio apsilankykite pas veterinarą. Specialistas įvertins, ar atliktos visos reikalingos vakcinos, ar šuo sveikas.

Maistas ir vanduo

Tiek keliaujant lėktuvu, tiek automobiliu ar kita transporto priemone pasirūpinkite maistu ir gertuve šuniui kelionės metu. Jei šuo yra didelis ir keliaus ne su Jumis salone, o bagažo skyriuje, tai verta atkreipti dėmesį, jog temperatūra ten bus žemesnė. Jei Jūsų keturkojis jautresnis vėsai, galite aprengti. Jei šuo dar nepratęs keliauti, tikslinga iki kelionės likus kuriam laikui jį pratinti prie važiavimo garso bei vibracijų – daugelis tai daro vežiodami šunį bagažinėje, kelionei skirtame narvelyje.

Šunims draugiškos šalys

Rinkitės šunims draugiškas šalis (Europoje idealiai tiktų Šveicarija, Prancūzija, Italija, Ispanija). Atkreipkite dėmesį į viešbučio politiką augintinių atžvilgiu.

Dienotvarkė

Kelionės metu dienotvarkę susidėliokite taip, kad liktų laiko šuns poreikiams, pavyzdžiui, jį pavedžioti, leisti palakstyti, „išsikrauti“.Daugiau vertingų  patarimų kelionėms ir ne tik rasite https://evet.lt/ bloge.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top