Varšuvos klimatas

Keliaujant į Lenkiją tikriausiai visiems svarbu žinoti koks yra klimatas, kad pritaikyti aprangą ar avalynę.

Klimatas šioje šalyje yra kontinentinis, bet yra ir jūrinio klimato bruožų. Kontinentinis klimatas lemia, kad vasaros yra karštos, o žiemos šaltos. Šalyje vasaros yra švelnios, na o žiemos šaltos ir drėgnos. Klimatas labai panašus į mūsų gimtojo krašto.

Keliaujant į Varšuva galima pamatyti gražios gamtos elementų. Mieste yra upių uostas prie Vyslos, tarptautinis Šopeno oro uostas. Kalbant apie parkus, tai vienas geriausiųjų yra Bialowiezos nacionalinis parkas. Jis vienintelis Europoje, kuriame išliko pirmykštė giria. Parke gausu medžių milžinų, kurie sukuria gražią miško aplinką. Nacionalinis parko simbolis yra stumbras, europietiškas bizonas, didžiausias žinduolis senajame kontinente.

Aplankę Varšuvos miestą pajusite tikrąją istorinę dvasią. Žinant kiek šis miestas ir jo žmonės iškentėjo senais laikais, sunku patikėti kokia stipri ir pilna jėgų ji yra. Nualinta bjaurių žmonių sugebėjo atsigauti ir užsitarnauti ilgą ir gražesnį tolimesnį gyvavimo laiką. Dienos praleisto Varšuvoje Jums bus ypatingos.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manoit.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info kamtoreikia.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top